Höytiäisen kirkkaat vedet tarjoavat upeita mahdollisuuksia suppailuun! Hyppää seikkailuun, vuokraa lauta tai tutustu sup-lautailun saloihin ohjatusti.

Vuokraa elämyksiä lahjaksi läheisille tai ystäville! Voitte viettää rennon illan nauttien Helmen saunan lämmöstä, ja jatkaa iltaa rentoutuen paljussa katsellen Höytiäistä ilta-auringossa.

SUP-laudat -nauti tunti tai koko päivä!

Suppailu on rentouttava laji, jota voi harrastaa juuri omaan tahtiin. Sup-laudalla voit lähteä nauttimaan Höytiäisen saarimaisemista joko vauhdikkaammin meloen tai iisisti makoillen. Helmen matala ja pitkä ranta soveltuu erinomaisesti lasten kanssa suppailuun.

Oikeilla välineillä saat suppailusta enemmän irti! Helmen laudat ovat laadukkaita kovarunkoisia ja vakaita lautoja. Tarjolla on myös perhelauta kahdella karkuremmillä.

Hinnasto:
1 tunti vesillä 20 euroa
lisätunnit 10 e/tunti

Sup-lautoja on vuokrattavissa yhteensä 7 kpl.

Maksu tapahtuu rannassa ennen suppailua käteisellä.

Hintoihin sisältyy sopivan kokoinen lauta ja pituussäädettävä mela sekä kelluntaliivit ja vesitiivis varustepussi kännykälle.

Ohjatut Sup- lauta tunnit

Ohjatuilla Sup-tunneilla käymme läpi suppailun alkeet ja perusteet. Harjoittelemme laudalle nousun, tasapainon hallinnan, melontatekniikat sekä käännökset ja erilaisia suppailutyylejä.

Kenelle elämyslaji sopii? Kurssi on hauskaa kaikille ja kaiken ikäisille, tämä ei vaadi erityistä osaamista tai kuntoa lautailulajeissa. Ohjaus soveltuu myös lapsille.

Ohjatut Sup-tunnit 25 e/ henkilö, sisältäen 1 h sup-ohjauksen, lautavuokra, kelluntaliivit sekä vesitiivis säilytyspussi kännykälle.

Maksu tapahtuu rannassa ennen suppailua käteisellä.

Retkeilyalue

Kaikille avoin virkistäytymisalue

Onnellisuus tulee rentoutuen! Löydä tauko arjestasi Höytiäisen rannalla.

Retkeily- ja virkistysalueella ovat erinomaiset maksuttomat telttailumahdollisuudet lyhytaikaiseen oleskeluun tai retkieväiden nauttimiseen ja rentoutumiseen rantabiitsillä.

Alueelta löytyy beach volley- ja tenniskenttä, lasten ulkoliikuntavälineet (kiikut, kiipeilyteline, liukumäki, puolapuut), lapsiystävällinen uimaranta sekä erilliset parkkialueet.

Lisäksi alueelta pääsee merkitylle luontopolulle ja  kota on yhteisessä käytössä.

Retkeilyalueella ovat ulkopuutarhakalusteet ja tulentekopaikka (valugrilli), jossa on valmiit polttopuut. Tulentekopaikan yhteydessä on lisäksi kuivakäymälä. Jätehuoltoa ei ole, joten ”Minkä jaksat kantaa luontoon, sen jaksat myös kantaa sieltä pois”.

Retkeilyalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee erikseen varattavissa olevat pikkusauna ja sup-laudat.

Matkaparkki

Alueella on lisäksi maksullinen matkaparkkimahdollisuus ilman sähköistystä lyhytaikaiseen oleskeluun. Matkaparkkivaraukset suoraan matkaparkki.com kautta.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä Höytiäisen Helmen toimintaa.
Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Höytiäisen Helmen toimintaan!

Höytiäisen Helmen jäsenmaksu:

  • henkilöjäsen 20 euroa
  • koko perhe 35 euroa
  • kannattaja- ja yhdistysjäseniltä vähintään 50 euroa

Maksamalla jäsenmaksusi saat käyttöösi Helmen jäsenedut.
​Lisätietoja Anne Romppanen puh. 050 4989876

Jäsenmaksun voi maksaa tilille

Järvitoimintakeskus Höytiäisen Helmi
FI83 4600 0010 7342 14

Kirjoita viestikenttään yhteystietosi.