Saunahanke

Hankkeet

Höytiäisen Helmen kehittämiseksi on laadittu kehittämishankesuunnitelma, jota yhdistys on toteuttanut ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti vuodesta 2016. Toimenpiteinä ovat olleet alueen huonokuntoisten rakennuksien investointitoimenpiteet, turvallisuuden lisääminen sekä kehittää ja markkinoida alueen toimintoja. Hankerahoitusta yhdistys on saanut Eu:n maaseuturahastolta ja Leader-ryhmältä.

Kehittämishankkeiden avulla yhdistys on pystynyt säilyttämään ja kehittämään Helmen alueen ja sen rakennukset yhdistysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kokoontumispaikkana. Hanke on myös tukenut alueen yhteisöllistä toimintaa ja elävöittänyt sitä parantaen harrastemahdollisuuksia ja lähiseudun vetovoimaa.

Hankkeen suunnitellut toimenpide-ehdotukset ovat tulleet suoraan asiakaspalautteena tilojen ja alueen käyttäjiltä. Esimerkkinä siitä alueen iltakäyttö on lisääntynyt pihavalaistuksen myötä. Mökkien muutostyöt perhemökeiksi sekä alueen erilaisten toiminnallisten aktiviteettien, kuten leiritoiminnan käynnistäminen ja niiden kehittäminen on tullut myös käyttäjien toiveista.

Kehittämishankkeen tavoitteena on Höytiäisen Helmen tunnettavuuden lisääminen, asiakaskunnan laajentaminen maantieteellisesti sekä myynnin edistäminen. Mainonnan tavoitteena on saada yhdistykselle riittävästi vuokratuloja, jotta ne kattaisivat alueesta aiheutuneet tilavuokran, kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpitokulut.  Rahaa tarvitaan myös ennalta-arvaamattomiin kuluihin sekä hankkeen omarahoitusosuuteen.

Kehittämishanke on mahdollistanut hankkia asiantuntijapalveluita markkinointiviestintään, kesätyöntekijöiden palkkaamiseen sekä käyttämään ostopalveluita toimintojen kehittämiseen.  Kotisivujen uudistaminen on ollut yksi kehittämishankkeen tuloksista.

Leiri / retkeilytoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen -myynti ja markkinointi 113066 hankkeen kokonaiskustannusarvio on 35 190,00 euroa, josta julkisen rahoituksen osuus on 17 760,39 euroa.

Kehittämishankkeet ovat onnistuneet siltäkin osin, että olemme saaneet kerättyä ympärillemme toimivan tiimin. Tiivis talkootoiminta on tuonut uusia ystävyyssuhteita ja ollut monelle erittäin tärkeä kohtauspaikka. Eräs talkoolainen on sanonutkin, että ”Höytiäisen Helmi on onnistunut imaisemaan meistä monet mukaansa nenänpäätä myöten”.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä Höytiäisen Helmen toimintaa.
Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Höytiäisen Helmen toimintaan!

Höytiäisen Helmen jäsenmaksu:

  • henkilöjäsen 20 euroa
  • koko perhe 35 euroa
  • kannattaja- ja yhdistysjäseniltä vähintään 50 euroa

Maksamalla jäsenmaksusi saat käyttöösi Helmen jäsenedut.
​Lisätietoja Anne Romppanen puh. 050 4989876

Jäsenmaksun voi maksaa tilille

Järvitoimintakeskus Höytiäisen Helmi
FI83 4600 0010 7342 14

Kirjoita viestikenttään yhteystietosi.